HTML

Friss hozzászólások

Címkék

12 (1) 12évrabszolgaság (1) 2014 (1) a (1) admin (1) ajánló (6) ajanlo (1) album (1) álom.net (1) amcsi (1) amerikai botrány (1) apokalipszis (1) április6 (1) avengers (1) bang (1) big (1) birds (1) blogger (1) blood (1) bosszúállók (1) breaking bad (1) bulvár (1) clara bow (2) dead (1) dexter (1) divat (1) együttes (1) éjszaka (1) előzetes (1) első poszt (1) ember (1) enciklopédiája (1) eszköz (1) eurovízió (2) év (1) évforduló (3) facebook (1) Facebook (1) farsang (1) film (16) filmajánló (9) filmajánó (2) fluor (1) forradalom (1) frankenstein (1) golden globe (1) hely (1) herkules (1) himym (1) Hulk (1) idős (1) Inczédy (1) info (1) irony (1) ismerkedés (1) jack (1) játék (5) katasztrófa (2) keksz (1) képregény (1) kingslayer (7) kiscsillag (1) kocka (1) komment (1) könyv (3) Könyvajánló (1) Kossuth (1) kritika (4) kultúra (4) levelek júliának (1) littlecat01 (6) lol (3) lorde (1) Magdi anyus (1) majd (1) meleg (1) meme (1) metró (1) milky way (3) mokka (1) műsor (1) műsorvezető (1) narancsvidék (1) némafilm (2) nemlétező (1) newzz.com (2) new year (1) oltás (1) once (1) oravecz (1) oscar (1) oscars (1) oscars2014 (1) party (1) Pesten Hallottam (1) rabszolgaság (1) rajzfilm (2) regény (1) reggeli (1) remake (1) retrokedd (3) ryan (1) sorozat (11) szavak (1) szex (2) szójáték (1) szupcsimupcsi (1) Tamás (1) társadalomkritika (1) taylor momsen (1) the (2) theory (1) time (1) titanic (3) tolerancia (1) tömeg (1) tömegközlekedés (1) történelem (2) tragédia (1) tróger (1) troll (1) true (1) túlélő (4) tumblr (1) twitter (1) upon (1) választás (1) vélemény (3) vicc (1) videó (1) videoklip (1) Vili bácsi (1) vonzalom (1) walking (1) xjelena (18) XXI.század (1) zene (3) Címkefelhő

Kasza! Kasza?

littlecat01   2014.03.21. 09:00

A televíziós talk show-k magasan a fénykorukat élik manapság, és mivel nincsen túl sok olyan műsorvezető, aki egy ilyen adást szívesen elvezetne, ezért mostanában bárkiből lehet házigazda.

 

Így történt az is, hogy Kasza Tibor, a Crystal nevű zenekar énekese berobbant a képernyőre saját műsorával. Ugyan nem sikerült a fő kereskedelmi csatornán megmutatnia magát, csupán a „másodosztályban”, azért humorból mégsincs hiány. Már a főcímből leszűrhető, hogy a műsorvezetőnek nincs önbizalom-problémája, hiszen a legmacsósabb pózokban mosolyog a kamerába.

Kasza Tibi imázsa tökéletesen fel lett építve. Végig adja a laza csávót, csoda, hogy eddig még nem esett szét. Erre a tulajdonságára alapozzák az adást is, illetve az öltözékét is. Tipikus macsófiús: zakó, naci, tornacsuka kombit viseli, amit általában a dizsiben a coolmayertop csávók. Egyszóval visszahozza Kaszát a show, csak kérdés, erre ki a vevő. Égetés, alázás, poénkodás és a szórakoztatás „magas foka”, mert a műsornak több mondandója nincs. 

A műsor első felében hihetetlen poénbombát kapunk Kaszától, és akkor még nem beszéltem a kis bejátszókról, amikben megfelelő mértékig jártatja le magát. Kb. minden negyedik poénja vicces, a többi tudatlanságról és a hatalmas méretű egójáról árulkodik.

Ezután jön a gyorstüzelésű üzemmód, amikor tíz perc leforgása alatt ledarál 3-4 vendéget. Ezek a beszélgetések sokkal inkább mennek arra, hogy a vendéget beégesse, zavarba hozza, mintsem bármi érdemleges információt megtudjunk. Az élelmesebb vendégek visszaégetik a jó öreg Kaszát, így néha ő is tudja, milyen az, amikor a fagyi visszanyal.

Itt tűnnek fel a „hétköznapi emberek nem mindennapi cselekedettel”, mint például jojóbajnokok, vagy állatbarát gazdik, akik cicával érkeztek. Ezeket az embereket Kasza inkább megvicceli, humorosan kezeli a témákat. Benyög egy-két jó poént a mi Tibink, és a vendég hipp-hopp a parkolóban találja magát, és mehet haza, jó esetben előre lepecsételt parkolójeggyel.

A gyorsított vendégek között helyet szorítanak egy „celebnek” is, mint például Király Lindának, akivel Kasza duettet énekelt. A dal közben beszívott egy hélimos lufiból és ennek hatására nagyon furcsa szöveget költött a Szerelem utolsó vérig című dalhoz. Sebaj, Linda poénra vette, és még be sem fejezte a dalt, már mehetett is haza.

A „nagyblokkban” megérkeznek a show állandó vendégei: Cseke Katinka, Lakatos Márk, és Havas Henrik(mos komolyan?)Összességében egy elvetemült kombináció, de valahogy mégis ívet adnak a műsornak. Kasza felveti az aktuális témákat, amire mindenki sztorizik saját élményeiből. Itt azért röpködnek a magas labdák, és még Havas Tanár Úr is mesél humorosnak mondható dolgokat. Amilyen amorfnak tűnik ez a hármas kiegészülve Tibivel, olyan humoros blokkot tudnak így együtt összerakni.

Az adás utolsó részében érkezik egy vendég a hintába – ami jó ötlet, így látszik, hogy akkor az ott ülőé a főszerep hiába vannak négyen a stúdióban. Ilyenkor az élete/műsora a téma, amelynek természetesen van valamennyi aktualitása. A beszélgetés óhatatlanul elvándorol minden más irányba is, ezzel kialakítva egy „vitát” a stúdióban ülők között, és ismét mindenki sztorizgat és nosztalgiázik.

Igazából nem tudom, mit várhatunk el egy olyan embertől aki a „Rohadjál meg, Kasza” című dalt több műsorban is lelkesen énekelte. Nem gondolom, hogy minőségi szempontból bármilyen osztályzatra lehetne értékelni ezt a műsort, mert a nullához még csak nem is közelít. Egy jó elgondolású műsor pocsék házigazdával.

Egyébként engem a Vundersön és Szupersexi műsorra emlékeztet, csak Kasza Tibi egymagában van olyan hülye, mint Vadon Jani és Sebestyén Balázs együtt. Tudjuk, hogy annak a műsornak mi lett a vége – meglátjuk, Tibit mikor éri utol a kasza…

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://newzz.blog.hu/api/trackback/id/tr15871305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karmon manna 2014.03.22. 08:33:58

Részemről nincsenek irigylésre méltó helyzetben azok a sajtómunkások, akiknek végig kell nézniük az ilyen tipusú műsorokat, de köszönöm nekik, hogy időről időre helyzetjelentést olvashatok a hazai kereskedelmi televíziózás színvonaláról.

felcsutisuttyo 2014.03.22. 08:43:14

Ez a gusztustalan KACSAPICSA SZÁJÚ önmutogatós sutyerák már mindent megpróbált hogy magát mutogassa.Az apja fizette a Crystal "felfuttatását is ahol a csaj volt az ÁSZ és amikor kiszállt a Fazsa Kasza mellől...a Crytálnak "annyi " volt...a Gazdag vidéki piás sutyerák apja ( akivel találkoztam egyszer egy "budai" másik piás,..sutyerák "kacsalábon" forgó házában),..szintén ilyen öntelt, beképzelt lekezelő buta paraszt mint a fia....Ő "fizeti" be mindenhová ezt a szerencsétlen nem találja önmagát KACSAPICSA SZÁJÚ FIÁT.....(ill , az "mindenki által elérhető digitális fotózását2, meg az angliai, utazgatást.....A TV-k nek meg mindig jól jön egy-egy pénzes szülő KENŐPÉNZE egy jó pár milló a kisgyermekek " befizetésekor". ( pl: Lilu anank idején a Vivához, vagy Király "kampós orr" megaszar nyerése,...vagy Fasza Kasza hülyeségei....)

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.22. 09:01:42

@felcsutisuttyo:

Atyavilág.. Mit tehetett veled ez az ember, hogy ennyi gyűlölet felhalmozódott benned ?

Először azt hittem, hogy megcsinált akaratod ellenére.
De aztán rájöttem hogy valószínűbb azért gyűlölöd, mert nem csinált meg. :DDDD
süti beállítások módosítása