HTML

Friss hozzászólások

Címkék

12 (1) 12évrabszolgaság (1) 2014 (1) a (1) admin (1) ajánló (6) ajanlo (1) album (1) álom.net (1) amcsi (1) amerikai botrány (1) apokalipszis (1) április6 (1) avengers (1) bang (1) big (1) birds (1) blogger (1) blood (1) bosszúállók (1) breaking bad (1) bulvár (1) clara bow (2) dead (1) dexter (1) divat (1) együttes (1) éjszaka (1) előzetes (1) első poszt (1) ember (1) enciklopédiája (1) eszköz (1) eurovízió (2) év (1) évforduló (3) facebook (1) Facebook (1) farsang (1) film (16) filmajánló (9) filmajánó (2) fluor (1) forradalom (1) frankenstein (1) golden globe (1) hely (1) herkules (1) himym (1) Hulk (1) idős (1) Inczédy (1) info (1) irony (1) ismerkedés (1) jack (1) játék (5) katasztrófa (2) keksz (1) képregény (1) kingslayer (7) kiscsillag (1) kocka (1) komment (1) könyv (3) Könyvajánló (1) Kossuth (1) kritika (4) kultúra (4) levelek júliának (1) littlecat01 (6) lol (3) lorde (1) Magdi anyus (1) majd (1) meleg (1) meme (1) metró (1) milky way (3) mokka (1) műsor (1) műsorvezető (1) narancsvidék (1) némafilm (2) nemlétező (1) newzz.com (2) new year (1) oltás (1) once (1) oravecz (1) oscar (1) oscars (1) oscars2014 (1) party (1) Pesten Hallottam (1) rabszolgaság (1) rajzfilm (2) regény (1) reggeli (1) remake (1) retrokedd (3) ryan (1) sorozat (11) szavak (1) szex (2) szójáték (1) szupcsimupcsi (1) Tamás (1) társadalomkritika (1) taylor momsen (1) the (2) theory (1) time (1) titanic (3) tolerancia (1) tömeg (1) tömegközlekedés (1) történelem (2) tragédia (1) tróger (1) troll (1) true (1) túlélő (4) tumblr (1) twitter (1) upon (1) választás (1) vélemény (3) vicc (1) videó (1) videoklip (1) Vili bácsi (1) vonzalom (1) walking (1) xjelena (18) XXI.század (1) zene (3) Címkefelhő

Ezeket a sorozatokat garantáltan meg akarja nézni

xJelena   2014.04.13. 19:00

Na, valljuk be, hogy szégyenletesen sok olyan sorozat van, ami Magyarországon egyáltalán nem, vagy csak rövid ideig futott.Nagy veszteség lenne, ha emiatt lemaradnának róluk. Szubjektív villámposzt következik, vigyázat.

New Girl

Zooey Deschanel sitcomja az elmúlt évek egyik legjobbja. Akinek bejött az Így jártam anyátokkal, vagy a Big Bang Theory, vagy a Jóbarátok, az szeretni fogja. 

Történet: Jess egy csúnya szakítás után összeköltözik három sráccal, a közös életüket mutatja be a sorozat. 

Miért szeretjük: Zooey Deschanelért amúgy is odavagyunk, de a teljes szereplőgárdával könnyű azonosulni, könnyen megszerethetőek. Évek óta folyamatosan várom Max Greenfieldnek az Emmyt és a Golden Globeot, de eddig csak jelölése van, mindenesetre ha van screenstealer, akkor ő az. Hihetetlen mennyire jó a srác. 

Magyarországon: egyelőre nincs arra utaló jel, hogy érkezne magyarul

 

American Horror Story

Az időnként kőkeményen halálra ijesztős antológia  azért került fel a listára, mert az első két évad a Viasat6-on lement magyarul, de a harmadik még egyelőre késik. Bár a Viasatnak amúgy is jár a pacsi, mert zseniálisan választják meg a sorozataikat, azért mi nagyon reméljük, hogy az AMH 3. évada is megjön Magyarországra idővel.

Történet: Minden évad más történetet dolgoz fel, de a színészek egy része visszatérő. Az első évad egy kísértetházról, a második egy őrültekházáról, a harmadik a new orleans-i boszorkányokról, valamint a környékhez kapcsolódó horroralakokról szól.

Miért szeretjük: Az elképesztően-hihetetlenül-undorítóan zseniális színész alakításokért. Legyen akár szó Evan Petersről, Taissa Farmigáról, vagy természetesen Jessica Langeről. Sajnos az utóbbi azt nyilatkozta, hogy a 4. évadban már nélküle fut majd az AMH. 

Magyarországon: Remélhetőleg a Viasat leszinkronozza a harmadik évadot is

Extraság: A raongóknak jó hír, hogy valószínűleg Zachary Quinto és Dylan McDermott is visszajön a 4. évadra

 

Homeland - A belső ellenség

Megmondom őszintén, utána kellett keresni, hogy ez melyik tévén ment. Az RTL II vetítette, amit nagyon nem értünk. Elgondolkodtató hogy a minősíthetetlen, nézhetetlen Szulejmánnak van helye a főcsatornán, de az 5 Golden Globe-, és 8 Emmy-díjas Homelandnek nem.

Történet: Nicholas Brody 8 év iraki hadifogság után hősként tér haza, de Carrie Mathison hírszerzési ügynök (nem tudom, hogy ennek mi a magyar fordítása, bocsi) úgy véli, hogy átállították a férfit.

Miért szeretjük: ClaireDanesClaireDanesClaireDanes. Na meg a különleges, eredeti történet, a jó karakterrajz, és a király forgatókönyv miatt. 

Magyarországon: Jelen pillanatban nincs.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat xjelena

A bejegyzés trackback címe:

https://newzz.blog.hu/api/trackback/id/tr996024919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása