Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Friss hozzászólások

Címkék

12 (1) 12évrabszolgaság (1) 2014 (1) a (1) admin (1) ajanlo (1) ajánló (6) album (1) álom.net (1) amcsi (1) amerikai botrány (1) apokalipszis (1) április6 (1) avengers (1) bang (1) big (1) birds (1) blogger (1) blood (1) bosszúállók (1) breaking bad (1) bulvár (1) clara bow (2) dead (1) dexter (1) divat (1) együttes (1) éjszaka (1) előzetes (1) első poszt (1) ember (1) enciklopédiája (1) eszköz (1) eurovízió (2) év (1) évforduló (3) Facebook (1) facebook (1) farsang (1) film (16) filmajánló (9) filmajánó (2) fluor (1) forradalom (1) frankenstein (1) golden globe (1) hely (1) herkules (1) himym (1) Hulk (1) idős (1) Inczédy (1) info (1) irony (1) ismerkedés (1) jack (1) játék (5) katasztrófa (2) keksz (1) képregény (1) kingslayer (7) kiscsillag (1) kocka (1) komment (1) könyv (3) Könyvajánló (1) Kossuth (1) kritika (4) kultúra (4) levelek júliának (1) littlecat01 (6) lol (3) lorde (1) Magdi anyus (1) majd (1) meleg (1) meme (1) metró (1) milky way (3) mokka (1) műsor (1) műsorvezető (1) narancsvidék (1) némafilm (2) nemlétező (1) newzz.com (2) new year (1) oltás (1) once (1) oravecz (1) oscar (1) oscars (1) oscars2014 (1) party (1) Pesten Hallottam (1) rabszolgaság (1) rajzfilm (2) regény (1) reggeli (1) remake (1) retrokedd (3) ryan (1) sorozat (11) szavak (1) szex (2) szójáték (1) szupcsimupcsi (1) Tamás (1) társadalomkritika (1) taylor momsen (1) the (2) theory (1) time (1) titanic (3) tolerancia (1) tömeg (1) tömegközlekedés (1) történelem (2) tragédia (1) tróger (1) troll (1) true (1) túlélő (4) tumblr (1) twitter (1) upon (1) választás (1) vélemény (3) vicc (1) videó (1) videoklip (1) Vili bácsi (1) vonzalom (1) walking (1) xjelena (18) XXI.század (1) zene (3) Címkefelhő

10 színész, aki felnőttfilmben is domborított

malyce   2014.03.13. 19:00

CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

 

lollipop-licking-profile.jpg

Nem hiába, feltörekvőnek lenni Hollywoodban sosem egyszerű. Sok, amúgy akár tehetséges ember kezdett pornózni, néhányukat 15-20 évekre is elnyelte a felnőttfilmes ipar. A szerencsés kevesek kétségkívül azok voltak, akiknek a szexfilmek csak ugródeszkák voltak egy komolyabb karrierhez. Mai listánkban 10 olyan embert gyűjtöttünk össze, akik közül némelyikről mi sem gondoltuk volna, hogy pornóval kezdtek.

 

 

 

 

1. Sylvester Stallone

Kezdjünk rögtön egy keményebbel. A 2 Oscarra jelölt színész, még anno 1970-ben mutatkozott be egy softcore felnőttfilmben. Két napon keresztül forgatott $200 fizetésért. Rajongóknak itt a mestermű trailere

2. Perrey Reeves

A csinos 40-es színésznő Entourage rajongóknak biztos ismerős lehet Mrs. Ariként. De láthattuk például a Mr. és Mrs. Smithben Angelináékkal, Jelenleg az Entourage készülő filmváltozatán dolgozik, ezt kíváncsian várjuk! 
Ja igen, a lényeg, még 1994-ben tűnt fel az erotikus Vörös cipellők (ez még elő fog kerülni párszor) sorozatban. 

3. Jackie Chan

Ó, jaj. Még a 70-es években alakított nagyot a Családban marad című, khmm... érdekes pornóvígjáték-sorozatban. Nemrég azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem szégyelli, hogy bevállalta, mert szüksége volt a pénzre. 

4. Cameron Diaz

Mindent megtesz, hogy eltitkolja, de kering egy egyéni softcore videója az interneten, akit érdekel, keresse meg. Azért örülünk, hogy több lett belőle egyszerű szexfilmes cicánál. 

5. David Duchovny

A sors iróniája, hogy az X-akták Mulder ügynöke, valamint a Kaliforgia folyamatosan szexelő Hank Moodyja a való életben is szexfüggősége miatt van rehabon.
Amúgy az ő karrierje is a Vörös cipellőkkel indult, egészen pontosan a sorozat férfi főszereplője volt. 

6. Matt LeBlanc

Talán őt nem kell bemutatni, a sorozat vége felé már részenként egy millió dollárt kereső Joey szintén a Vörös cipellőkben kezdte. Annyit emlegetem, hogy most már tartozom egy linkkel is. Akit érdekel, itt megtalálja az egyik részt.

7. Sasha Grey

Na ő az, akin nem lepődött meg senki, hogy ezen a listán van. 5 év hardcore filmes karrier után címszavakban minden, amit azóta csinált: Barátnő rendelésre (lesz filmkritikánk erről hamarosan), Entourage, Would You Rather, The Scribbler. Írt egy könyvet (Juliette Társaság), és jelenleg három filme készül.

8. Sibel Kekilli

Szinte mindenki tudja, hogy német pornósztárként kezdte pályafutását. Dilara néven megtalálja, akit érdekel.
Szerencsére a Trónok harca Shaeje annyira belejött a szerepébe, és más filmekben is nagyokat alakít, hogy senki nem firtatja már a szexfilmes múltját. Így kell ezt. 

9. Arnold Schwarzenegger

A kormányzó úrral csak a baj van. Még régen szerepelt néhány homoszexuális magazinban anyaszült meztelenül. Akit érdekel, keressen rá.

10. Colin Farrell

Akarata ellenére jelent meg egy szexvideója exbarátnőjével. A Playmate Nicole Narain szakításuk után úgy érezte, hogy ez a kisfilm feldobná a karrierjét, így Colin tiltakozása ellenére, egy kiadóval összefogva megjelentette. 

9 komment

Címkék: film szex

A bejegyzés trackback címe:

https://newzz.blog.hu/api/trackback/id/tr125855770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.03.15. 12:08:06

A bejegyzésnek az a címe, hogy „10 színész, aki felnőttfilmben is domborított”. Akkor hogy kerül ide Schwarzenegger, akiről a szerző is csak annyit ír, hogy „régen szerepelt néhány homoszexuális magazinban anyaszült meztelenül”? És hogy kerül ide Cameron Diaz meg Colin Farrell egy-egy privát videóval? Privát videóval fél Hollywood felkerülhetne erre a listára! Ugyanez a helyzet az erotikus filmekkel is, mert azért a Vörös cipellők például semmivel sem felnőttebb film, mint mondjuk A nimfomániás (tudom, ez nem hollywoodi film, de van amerikai szereplője!), a Showgirls vagy akár a Kilenc és fél hét.
Más. Eddig azt gondoltam, viszonylag tájékozott vagyok a filmvilágban, de most komolyan elbizonytalanodtam: ki az a Perrey Reeves, meg Sibel Kekilli, meg Sasha Grey?

malycen 2014.03.15. 12:14:59

@field 64:
Cameron pénzt kapott a filmért, Colin Farrell videóját pedig kiadta egy kiadó. Ezért különböznek ezek a többi privát szexvideótól.

Perrey Reeves - Törtetők (Golden Globeot is nyert sorozat), Sibel Kekilli - Trónok harca, Sasha Grey pedig 5 év pornózás után most folyamatosan mainstream filmekben játszik.

cerqa1 2014.03.15. 12:32:06

Ez a cikk egy fércmunka! Se egy kép se egy link, így bárkiről lehet írni bármit. Gratulálok!

2014.03.15. 13:56:42

@malycen:

Többé-kevésbé egyet kell értenem cerqa1 kollégával, hogy a tényleges tartalom sajnos nem fedi le azt, amit a bevezető ígér. Schwarzeneggerről mint kakukktojásról írtam.

„Mai listánkban 10 olyan embert gyűjtöttünk össze, akik közül némelyikről mi sem gondoltuk volna, hogy pornóval kezdtek.” Farrell ennek a kritériumnak több okból sem felel meg. Részben azért, mert mondjuk Stallonéval ellentétben említett pornóját nem a nyilvánosság számára készítette, másrészt azért, mert a 2006-ban kiadott pornó 2003-ban készült, amikor Farrell már egyáltalán nem számított kezdőnek.

Szerintem egyébként igencsak jelentős különbség van pornó és erotikus film között, márpedig a listán szereplő színészek némelyikének csupán a Vörös cipellők című, szerintem abszolút mértéktartó, ámbár idegesítően művészkedő és unalmas EROTIKUS filmsorozat róható fel.

Rodzservótersz 2014.03.15. 14:32:35

Szar cikk, szar cikkíró.

lutria 2014.03.15. 14:36:43

Szerintem a Stallone pornó meg csak össze van vágva egy pornós statisztával,pl.sohasem lehet látni egyszerre a Stallone arcát a úgy hogy az aktus is látszódna,az egyik pillanatban mintás ágynemű van alattuk a következő snittben pedig egyszínű...
Amúgy én úgy emlékszem hogy David Duchovnynak csak annyi a szerepe a Vörös cipellőkben hogy fel-alá sétálgat és leveleket olvas fel mint mesélő/narrátor,az hogy civilben szexfüggő volt-e teljesen mindegy ebben a témában.
A Matt LeBlanc-t is pornósnak nevezni azért mert szerepelt egy olyan filmben amiben még mellbimbót is csak a legritkább esetben lehet látni és akkor is csak sötétben...

lutria 2014.03.15. 14:46:55

A Stallone "pornó":
www.erotika.indavideo.hu/video/Sylvester_Stallone_pornofilmje_2
Fehér takaró/lepedő=Stallone
csíkos takaró=pornójelenetek...

malycen 2014.03.15. 16:03:17

Annyiban jogosok a kritikák, hogy a pornó meg a felnőttfilm nem teljes egészében ugyanaz. Ezért azt állítani, hogy pornóztak, túlzás.
De. A Vörös cipellők egy erotikus sorozat, a felsorolt színészek feltűntek benne, itt az imdb-s link www.imdb.com/title/tt0103522/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

@cerqa1:
Az, hogy nincsenek linkek, egészen egyszerűen hülyeség. Ahogy többen is utána rá tudtak keresni, valószínűleg ha elolvasod a cikket, és nem csak a listát, akkor neked is sikerült volna.

@Rodzservótersz:
Nem fogjuk moderálni a rosszindulatú, cikkíró személyét támadó hozzászólásokat sem, de ha valaki az embert támadja, a cikke helyett, az csak az ő intelligenciájáról állít ki bizonyítványt.

Köszönöm.
süti beállítások módosítása